Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çok avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Kullanıcının yapması gerekenler ise kendileri için en uygun prefabrik evler arasından kişisel zevklerine uygun olanı seçmektir. Prefabrik ev yorumları ve değerlendirmelerinde de öne çıkan prefabrik ev kullanım avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

My Prefab HouseIf you have a dream of a home, at this point my prefab dwelling We've been with you for making your aspiration come true. You are able to setup your living House at economical rates owing to these properties which might be the two practical, fashionable and earthquake resistant. Owing to these buildings, which might be ideal for use in summertime and Winter season, it is possible to spend a pleasant daily life. Moreover, considering the fact that the amount is determined upfront, you will not be confronted with surprise quantities for the duration of the development of the home.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin prefabrik ev iklim prefabrik ev modelleri özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çOkay sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar prefabrik ev rakımda kullanılabilir mi ?

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince prefabrik ev fiyatları daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman strategyına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin prefabrik ev modelleri sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize one sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton planına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page